SCHRIJF UW EIGEN SUCCESVERHAAL

Eén dag, tien topsprekers, tien boeken.
Dat is de unieke formule van het UNIZO Topseminar op woensdag 28 november in het Casino Kursaal in Oostende. Tijdens dat exclusieve seminarie houden tien van de meest gerenommeerde topsprekers u een dag aan uw zetel gekluisterd. Niet met langdradige uiteenzettingen, maar met praktische to-the-point inzichten en helder topadvies in KMO-taal. Na elke presentatie (die ongeveer 20 minuten zal duren) krijgt u de kans om 10 minuten lang uw meest prangende vragen te stellen.

Innoveer, vernieuw of verdwijn

Dit jaar staat het UNIZO Topseminar volledig in het teken van innovatie. Want vernieuwen is nodig. Ook als alles goed gaat en de winsten hoog zijn. Bedrijven die ter plaatse blijven trappelen, zijn gedoemd om ten prooi te vallen aan digitale disruptie. Tijdens het UNIZO Topseminar geven de tien topsprekers u handige tips om op tijd in actie te schieten en uw onderneming in eender welke situatie op het juiste spoor te houden.

Wees er maar zeker van dat u ’s avonds geïnspireerd weer naar huis keert. Kortom, dit unieke en nu ook betaalbare aanbod mag u niet missen.

Schrijf u in